Ha nem szeretnéd használni a Csajok és Pasik társkeresőt, de nem vagy biztos benne, hogy ez a jövőben is mindig így lesz, hibernálhatod magad. A profilodat így később bármikor adatvesztés nélkül visszaállíthatod, vagy később teljesen törölheted is akár.
A hibernálás egy igen egyszerű módja annak, hogy eltüntesd magad a Csajok és Pasik társkereső oldalról. Egy kattintás és eltűnsz a találati listákból, a korábbi levelezéseidből, nem jelensz meg mások statisztikájában. Pont, mintha nem is lennél regisztrálva az oldalon. Ami a legjobb benne, hogy egy kattintással mindent helyreállíthatsz ezek után.

Úgy is dönthetsz persze, hogy a profilodat egyáltalán nem szeretnéd használni a jövőben. A hibernálást követően ezért rövidesen teljesen törölheted is azt. Fontos, hogy ez esetben az adataid, leveleid, statisztikáid valóban törlődnek és sajnos később sem lesznek helyreállíthatóak.

A hibernálást a Csajok és Pasik társkereső oldalon bal oldalon a Beállítások (fogaskerék) gombra kattintva állíthatod be.