A kreditekkel meghívhatod a többieket a veled való beszélgetésre, kiemelheted az adatlapodat és ajándékokat is küldhetsz.

Kreditekkel meghívhatod a másikat a veled való levelezésre. Ha nem vagy Prémium Plusz tag ehhez kreditet használhatsz: 1 meghívás 1 kreditedbe kerül. Természetesen a meghívásod is végelen hosszú levelezésre szól.

Ajándékokat is küldhetsz az üzeneteid mellé a másiknak: az ajándék segít abban, hogy kiemelkedj a tömegből. Felköszöntheted születésnapján, vagy használhatod egyszerűen arra, hogy a Te üzeneted igazán különbözzön a többiekétől. Minden ajándék 1 kreditbe kerül.
 
Mivel több, mint 400.000 adatlap van a Csajok és Pasikon, fontos, hogy megfelelően megkülönböztesd magad a többiektől. A jó fotók, a részletesen kitöltött adatlap fontosak ehhez, a turbó és a reflektorfény funkciók pedig hasznos kiegészítők ehhez. A turbó funkcióval előre kerülsz a találati listákban, a reflektorfénnyel pedig az oldal tetején található sávba helyezheted a fotódat. Mindkettő megsokszorozhatja az adatlapod iránti érdeklődést!